Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674816418

Amistoso (Int.) 674816418 Información oficial sobre el partido 674816418 en Hattrick

03.05.2021 00:50:00

Club Deportivo las Orquídeas Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo las Orquídeas' en el partido 1 - 2 AT. MILA Alineación oficial del equipo 'AT. MILA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Deportivo las Orquídeas Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo las Orquídeas' en el partido 1 - 2 AT. MILA Alineación oficial del equipo 'AT. MILA' en el partido
Tiene un resultado normal 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,6 % 8,7 % 68,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo las Orquídeas

Goles Goles

  • 101 Minuto 47 (Gol por el centro): Andrés Felipe Lleras de Deportivo va demostrar les seves habilitats al minut 47 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Grazian Abauntza va ridiculitzar a en Luis Manuel Banyuls amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Andrés Felipe Lleras de Deportivo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Angelomaria Boccadoro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

AT. MILA

Goles Goles

  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de MILA eren letals, i Matej Tomaš va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 36, MILA va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Antonio López Blanco.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pelaxio Bordelle no va ser aprofitada per en Tadeyo Ortega Aguilar que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): MILA van sortir al contraatac al minut 43, però Pelaxio Bordelle va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tadeyo Ortega Aguilar de MILA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Antonio López Blanco de MILA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.