Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674813173

Amistoso (Int., RC) 674813173 Información oficial sobre el partido 674813173 en Hattrick

01.05.2021 08:00:00

Cordellian United Alineación oficial del equipo 'Cordellian United' en el partido 0 - 8 Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cordellian United Alineación oficial del equipo 'Cordellian United' en el partido 0 - 5 Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cordellian United

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 51 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 51 en Son 'Luke' Long ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Alex Aldana el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Sebastien Mant de Cordellian va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Desmond Wood de Cordellian va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Son 'Luke' Long es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Toledanakis FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): Amb 5 minuts jugats, Vladimir Dukhin de TFC va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Juan Mendia va augmentar l'avantatge de TFC a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Jesús Ameneiro va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al 39 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a TFC augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pedro Soria es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 137 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Andriy Onishenko va anar a parar al cap de Èric Genebriera que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a TFC el 0 - 5.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Osvaldo Centrella va aprofitar un error defensiu al minut 66, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 6 al marcador per a TFC.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Jesús Ameneiro va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 7 per als visitants.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Vladimir Dukhin de TFC l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 8 al minut 73 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Pedro Soria quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rodrigo Ugarte, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Jesús Ameneiro de TFC va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 60 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): José Francisco Matute va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 69, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andriy Onishenko de TFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.