Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674811420

Amistoso (Int.) 674811420 Información oficial sobre el partido 674811420 en Hattrick

01.05.2021 14:00:00

F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido 2 - 1 Frohlinder Füchse Alineación oficial del equipo 'Frohlinder Füchse' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido 2 - 0 Frohlinder Füchse Alineación oficial del equipo 'Frohlinder Füchse' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Serrejón

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Corria el minut 17, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Serrejón s'avançava en el marcador després que en Enrique Estenaga xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Vicente Tejada Porras, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Serrejón.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José Hostalrich va estar a punt de sentenciar el partit al minut 54, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Enrique Estenaga gairebé va marcar per a Serrejón des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Frohlinder Füchse

Goles Goles

  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 85, el Frohlinder va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Dietwald Suttner, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Frohlinder van sortir al contraatac al minut 37, però Richardt Bieber va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): En Bastian Zerle va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.