Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674809394

Amistoso (Int., RC) 674809394 Información oficial sobre el partido 674809394 en Hattrick

01.05.2021 14:00:00

Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido 1 - 0 Blahhhh Alineación oficial del equipo 'Blahhhh' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido 3 - 0 Blahhhh Alineación oficial del equipo 'Blahhhh' en el partido
Tiene mala suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torbeo

Goles Goles

  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Torbeo, atacant per l'esquerra al minut 49, va aprofitar el magnífic llançament de Majid Ardeshiri per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a Torbeo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tuomas Koivula, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miquel Camprubí va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Stéphane Piquemal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Majid Ardeshiri va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Torbeo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Tuomas Koivula, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Tuomas Koivula de Torbeo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Miquel Camprubí gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Stéphane Piquemal va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Blahhhh

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Blahhhh va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ajabu Kiguli, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eamon Taylor es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Eamon Taylor de Blahhhh per doble groga al minut 62.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Quintin Anane de Blahhhh va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.