Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674808182

Amistoso (Int.) 674808182 Información oficial sobre el partido 674808182 en Hattrick

01.05.2021 18:00:00

Dike Coyotes Alineación oficial del equipo 'Dike Coyotes' en el partido 5 - 0 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dike Coyotes Alineación oficial del equipo 'Dike Coyotes' en el partido 2 - 0 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
Tiene bastante suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dike Coyotes

Goles Goles

  • 131 Minuto 10 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Daniel Orşan es va introduir dins la defensa central al minut 10, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Coyotes va aconseguir el 3 - 0 quan Dirk France va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, Coyotes va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Daniel Orşan, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 70 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Daniel Orşan va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 70 el resultat passava a ser de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local Albert Tortosa per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Fernando Toda va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El Coyotes ho intentava per la dreta per mitjà de Marco Einhäuschen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Imprevisibles

Goles Goles

  • 109 Minuto 7 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Miguel Antoriano va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Daniel Orşan va aprofitar el regal, anotant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 13 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Fernando Toda era fer passades de llarga distància. Al minut 13 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Mülayim Eşit però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Imprevisibles van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Antonio Horazqueta va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Imprevisibles sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Antonio Horazqueta, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 62 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Al minut 68 en Niyozbek Bakirov va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.