Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674807555

Amistoso (Int., RC) 674807555 Información oficial sobre el partido 674807555 en Hattrick

01.05.2021 18:00:00

Herolder SV Alineación oficial del equipo 'Herolder SV' en el partido 6 - 3 schmotters Alineación oficial del equipo 'schmotters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Herolder SV Alineación oficial del equipo 'Herolder SV' en el partido 2 - 3 schmotters Alineación oficial del equipo 'schmotters' en el partido
Tiene mucha potra 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 27,9 % 44,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Herolder SV

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35, Herold aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Artur Szutko va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del schmotters. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ernst Tschuor la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Herold es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 36.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Herold va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Kazimír Kračmer va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 41 (Gol de falta): Als 41 minuts, Amar Abdellaoui va ampliar l'avantatge de Herold amb un 4 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Amar Abdellaoui, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a Herold.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Herold pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sam Garlick va posar el 6 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Herold ho intentava per la dreta per mitjà de Amar Abdellaoui, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Egoz Hertz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Amar Abdellaoui.

schmotters

Goles Goles

  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Néo De Smet va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 34.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 59 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de schmotters. A fi d'aconseguir el 4 - 2, van tocar-la en curt per tal que Néo De Smet xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 150 Minuto 84 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 84 a 5 - 3 gràcies al bon llançament de lliure directe de Charles Boyombi, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Yones Milleville ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Jerôme Van Achter ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.