Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674807443

Amistoso (RC) 674807443 Información oficial sobre el partido 674807443 en Hattrick

01.05.2021 14:00:00

Ágætis Byrjun United Alineación oficial del equipo 'Ágætis Byrjun United' en el partido 1 - 0 Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ágætis Byrjun United Alineación oficial del equipo 'Ágætis Byrjun United' en el partido 2 - 0 Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ágætis Byrjun United

Goles Goles

  • 120 Minuto 53 (Gol de falta): Ágætis B.U va agafar avantatge al minut 53 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Veljko Arsić fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 28 per blocar una centrada d'en Joan Esteve Costa va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ágætis B.U.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Veljko Arsić va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 239 Minuto 54 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Jorge Cabases va servir per deixar enrere el gegant Arnatz Zalakain al minut 54, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El jugador local Veljko Arsić per poc que no incrementa el marcador al minut 79. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Matteo Sasu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Klaus Ruhleben.

Racing de la Laguna

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Vicente Vinuesa va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.