Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674806375

Amistoso (Int., RC) 674806375 Información oficial sobre el partido 674806375 en Hattrick

01.05.2021 14:00:00

Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 3 - 2 Rambos Alineación oficial del equipo 'Rambos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 6 - 0 Rambos Alineación oficial del equipo 'Rambos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tropikal Fruit

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Tropikal equilibrava la balança al minut 34. En Enrique Ferreira, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): El jugador Chulián Gómez de Tropikal, després de 68 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 124 Minuto 95 (Gol de penalti): Al minut 95 l'àrbitre va premiar Tropikal amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Rafael Montiel va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Arturo Villanova va estar a punt de marcar al minut 5 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Enrique Ferreira hauria d'haver estat gol al minut 20 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Enrique Ferreira del Tropikal ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 98 (Ocasión por el centro): Mauduit Garcés de Marcilla una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 98, però una magnífica aturada de Ivan Ivanovski va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hermes Cervela de Tropikal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Rambos

Goles Goles

  • 115 Minuto 4 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Robert Grabner de Rambos va fer un bon esprint per escapar-se de Enrique Ferreira i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Robert Grabner que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Grant Fritsch de Rambos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.