Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674796946

Amistoso (Int.) 674796946 Información oficial sobre el partido 674796946 en Hattrick

01.05.2021 14:00:00

La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido 0 - 3 Ipswich Town Alineación oficial del equipo 'Ipswich Town' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido 1 - 1 Ipswich Town Alineación oficial del equipo 'Ipswich Town' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,2 % 25,9 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Plaza c

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Javier Zabal.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Javier Zabal va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Plaza va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Ipswich Town

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Ipwik va ser finalitzada des de l'esquerra per André Engvik al minut 40. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 140 Minuto 73 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Ipwik el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Nikola Kurčubić va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Nikola Kurčubić va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 0 - 3 per a Ipwik.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ipwik va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jan Killund, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, el Ipwik va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Anders Ludvigsen s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Nikola Kurčubić va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 83, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anders Karlsen de Ipwik va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nikola Kurčubić de Ipwik la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.