Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674789174

Amistoso 674789174 Información oficial sobre el partido 674789174 en Hattrick

01.05.2021 14:00:00

Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido 6 - 0 la banda del Zorro Alineación oficial del equipo 'la banda del Zorro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido 5 - 0 la banda del Zorro Alineación oficial del equipo 'la banda del Zorro' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club Esportiu MALLORCA

Goles Goles

  • 137 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Nguyễn Văn Trừ la va convertir en gol amb un remat de cap en Luis 'Cabeza Dura' Ruiz tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 7 el marcador es va actualitzar: 1 - 0.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Mallorca pel centre va donar un gran resultat: el gol de Florin Vicaş va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 137 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Sexismundo Sarmiento va anar a parar al cap de Nguyễn Văn Trừ que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Mallorca el 3 - 0.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Mallorca va augmentar la diferència quan Florin Vicaş no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Mallorca va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Luis 'Cabeza Dura' Ruiz va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Stef Roberts, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a Mallorca.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Luis 'Cabeza Dura' Ruiz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 22, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 34 quan Ignacio Quintero de Mallorca gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Passaven 49 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Guillermo Bousoño va rematar alt.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El jugador local Florin Vicaş per poc que no incrementa el marcador al minut 62. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gaueko Igiñitz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Luis 'Cabeza Dura' Ruiz gairebé va marcar per a Mallorca des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luis 'Cabeza Dura' Ruiz de Mallorca va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Quintero de Mallorca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Florin Vicaş de Mallorca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

la banda del Zorro