Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674786873

Amistoso (Int.) 674786873 Información oficial sobre el partido 674786873 en Hattrick

28.04.2021 12:30:00

Alepo.F.C Alineación oficial del equipo 'Alepo.F.C' en el partido 1 - 1 Franchicken Boladão Alineación oficial del equipo 'Franchicken Boladão' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alepo.F.C Alineación oficial del equipo 'Alepo.F.C' en el partido 3 - 1 Franchicken Boladão Alineación oficial del equipo 'Franchicken Boladão' en el partido
Tiene mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alepo.F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Alepo.F.C va ser Niels-Ove Dahlgaard.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Tristan Bellanger, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Alepo.F.C va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Luis Luckeheide va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Claus Kennedy.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Miguel Desportell va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alepo.F.C se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 56 per blocar una centrada d'en Mael von Alkier va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Alepo.F.C.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Alepo.F.C va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 64 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Luis Luckeheide ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Maksim Lapenok va estar a punt d'acabar en gol al minut 68, però el porter visitant Claus Kennedy va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Mael von Alkier del Alepo.F.C ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mael von Alkier va fer una magnífica centrada, però la rematada de Niels-Ove Dahlgaard va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Víctor Almendros de Alepo.F.C va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Franchicken Boladão

Goles Goles

  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): El jugador Jaime de Azevedo de Franchicken es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 67 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Afonso Miguel Boaventura Neto, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 73, quan en Sabri Vuslat va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Afonso Miguel Boaventura Neto de Franchicken amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.