Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674777455

Amistoso 674777455 Información oficial sobre el partido 674777455 en Hattrick

28.04.2021 12:05:00

U.D Elda Alineación oficial del equipo 'U.D Elda' en el partido 1 - 0 Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D Elda Alineación oficial del equipo 'U.D Elda' en el partido 2 - 0 Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D Elda

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador Nick Rave de Elda, després de 25 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 26 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Francisco Gascón gairebé marca per a Elda al minut 26 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Olavi Karjalainen va enviar un xut des de 40 metres al minut 28, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Drakos F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Vittorio Caron va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Drakos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Vittorio Caron, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Drakos, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Mario Cavallera va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.