Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674774769

Amistoso (Int., RC) 674774769 Información oficial sobre el partido 674774769 en Hattrick

28.04.2021 12:25:00

Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 6 - 1 White Romania Alineación oficial del equipo 'White Romania' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 6 - 0 White Romania Alineación oficial del equipo 'White Romania' en el partido
Tiene un resultado normal 5.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Periquito

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Passats 24 minuts, Erminio Caldara, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Periquito es posava per davant!
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en Carles Trepat va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Periquito.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Periquito a 3 - 1. Francisco José Iguerabide va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Amb 77 minuts jugats, en Erminio Caldara va augmentar l'avantatge de Periquito a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Victorino Pizarro va incrementar l'avantatge de Periquito amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Periquito va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Corentin Labrosse va poder fer el 6 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Erminio Caldara va estar a punt de sentenciar el partit al minut 25, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Jens Bernau, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Felipe Alarcón gairebé va marcar per a Periquito des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Victorino Pizarro, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

White Romania

Goles Goles

  • 106 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Manolo Sanz va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 33, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Romania, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.