Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674764214

Amistoso 674764214 Información oficial sobre el partido 674764214 en Hattrick

28.04.2021 12:05:00

Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido 1 - 2 Akistartio C.F Alineación oficial del equipo 'Akistartio C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido 5 - 0 Akistartio C.F Alineación oficial del equipo 'Akistartio C.F' en el partido
Es un cenizo 4.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Abrera Rangers

Goles Goles

  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Pedro Busquets va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Rangers empatava el partit, 1 a 1, al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Rangers per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Pol Casellas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Valentín Duno va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rangers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pedro Busquets va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Artemi de la Maza va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25, Valentí Valeri arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jorge Torres Campo va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Rangers Nicodemo Mesa Tovar quasi marca al minut 47 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jorge Torres Campo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 213 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Juan Carlos Laufen de Rangers va intentar batre la porteria rival al minut 49 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Rangers va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pedro Busquets va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Artemi de la Maza.

Akistartio C.F

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): En Pacífico Cabias donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 30 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): Akistartio agafava avantatge al minut 80 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Maksim Shvedun amb mestria.