Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674760127

Amistoso (Int.) 674760127 Información oficial sobre el partido 674760127 en Hattrick

28.04.2021 12:30:00

FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido 1 - 4 The__Wolf Alineación oficial del equipo 'The__Wolf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido 3 - 1 The__Wolf Alineación oficial del equipo 'The__Wolf' en el partido
Tiene mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Jacinto Hotdog

Goles Goles

  • 111 Minuto 58 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Pablo Echaburu va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Jacinto empatava el partit, 1 a 1, al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Leonides Martos Blázquez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Jacinto se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Jacinto va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manuel Brota va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Dario Beccalossi.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Juan Canencia va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Manuel Brota no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Jacinto va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Albert Lohse va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Dario Beccalossi va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Jan Marc Gornés de Jacinto va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

The__Wolf

Goles Goles

  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): The__Wolf agafava avantatge al minut 44 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Alessandro Tanini amb mestria.
  • 139 Minuto 67 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Andrea Pirilli va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Albert Lohse.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alessandro Tanini va augmentar l'avantatge de The__Wolf a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 180 Minuto 90 (Gol de falta): Matteo Marchi va incrementar l'avantatge a 1 - 4 per a The__Wolf gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Matteo Marchi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del The__Wolf que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Andrea Valmorbida, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Candido Bussi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giuliano Teli.