Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674758370

Amistoso (Int., RC) 674758370 Información oficial sobre el partido 674758370 en Hattrick

25.04.2021 15:15:00

Skodálatos Alineación oficial del equipo 'Skodálatos' en el partido 0 - 5 C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Skodálatos Alineación oficial del equipo 'Skodálatos' en el partido 0 - 7 C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Skodálatos

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Ot Albelda va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 35, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Azriel Gur Arieh de Skodálatos es va guanyar la targeta groga merescudament.

C.E.Ravanets

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): El jugador de C.E.Ravanets Saturno Mantiñán va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 16 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Saturno Mantiñán de C.E.Ravanets va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 50. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 51 de partit va donar a C.E.Ravanets l'avantatge per 0 - 3. Santi Gay en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 57 (Gol de penalti): Passaven 57 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Ádám Antal va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63, un xut de Seymour Wilmot des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): C.E.Ravanets quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Óscar Suárez va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Reyes Gastea al minut 68, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.