Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674756785

Amistoso (Int., RC) 674756785 Información oficial sobre el partido 674756785 en Hattrick

28.04.2021 12:25:00

Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido 4 - 0 Vorwärts Wismar Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Wismar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido 6 - 0 Vorwärts Wismar Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Wismar' en el partido
Tiene mala suerte 6.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Conjunto Vacío

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Haritz Iguzkitza, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del La Roja se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 11.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de La Roja a 2 - 0. Federico 'Tranquilo' Manso va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): La Roja va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Juan Luis Varela va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 81, el La Roja va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Xangarin Ahatsetxeberri, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, Federico 'Tranquilo' Manso gairebé va marcar per a La Roja des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Luis Varela de La Roja va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Vorwärts Wismar

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Phillip Rieblinger va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 43 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Maximillian Glashoff va ser clau en la jugada d'atac de Vorwärts al minut 43, quan ell mateix va fer una passada brutal a Phillip Rieblinger, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.