Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674743287

Amistoso (Int.) 674743287 Información oficial sobre el partido 674743287 en Hattrick

28.04.2021 22:50:00

Popa Boys CSD Alineación oficial del equipo 'Popa Boys CSD' en el partido 3 - 3 Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Popa Boys CSD Alineación oficial del equipo 'Popa Boys CSD' en el partido 2 - 2 Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,8 % 31,5 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Popa Boys CSD

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Popa s'avançava al marcador al minut 34, després d'un rebot que va caçar en Alberto Saurín-de la Torre per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): En Ángel María Yarza entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Popa, un peu providencial d'en Khachig Karaghuzyan va situar el 3-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Salustio Olmos de Popa va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 16, però no va estar gaire encertat.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jakapan Wongkrai va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Khachig Karaghuzyan va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Mika Wiiala de Popa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Deportiva

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Deportiva va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Bo-Arne Stålbrant va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 109 Minuto 20 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Øyvind Solstad després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Popa Salustio Olmos, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 1.
  • 162 Minuto 48 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 48, quan Judson Hiebert va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): Deportiva agafava avantatge al minut 61 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Bo-Arne Stålbrant amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 54 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Roberto Bellver va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Øyvind Solstad va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 270 Minuto 69 (Ocasión de falta): El Deportiva va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 69 amb un llançament de falta perillós. En Pompeu Florensà però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Roberto Bellver va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bo-Arne Stålbrant de Deportiva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roberto Bellver.