Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674742941

Amistoso (Int., RC) 674742941 Información oficial sobre el partido 674742941 en Hattrick

28.04.2021 12:25:00

Wonder FCA Alineación oficial del equipo 'Wonder FCA' en el partido 2 - 1 KS Redox 04 Radom Alineación oficial del equipo 'KS Redox 04 Radom' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Wonder FCA Alineación oficial del equipo 'Wonder FCA' en el partido 2 - 0 KS Redox 04 Radom Alineación oficial del equipo 'KS Redox 04 Radom' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wonder FCA

Goles Goles

  • 116 Minuto 71 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Arnaldo Navarrete sempre és una garantia. Al minut 71, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Ahmed Abou Taleb marcar el 1 - 1 per al Wonder.
  • 124 Minuto 73 (Gol de penalti): Al minut 73 l'àrbitre va premiar Wonder amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Julián Pombo Garcia va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): El Wonder va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 19, però en Josep Ramon Masas va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Arnaldo Navarrete va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Julián Pombo Garcia va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Wonder per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mikaël Lesage, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Julián Pombo Garcia va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en José Miguel Bellucci va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Mikaël Lesage rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Wonder va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Abdelkrim Ghenami va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sebastian Nijaki.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Miguel Bellucci de Wonder la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Gunnar Finster de Wonder va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

KS Redox 04 Radom

Goles Goles

  • 174 Minuto 69 (Gol de penalti): Quan passaven 69 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Redox. En Kazimierz Kukuł va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Redox va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jakub Kociołek, però el porter rival va fer una gran aturada.