Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674740018

Amistoso (Int.) 674740018 Información oficial sobre el partido 674740018 en Hattrick

28.04.2021 17:55:00

Antifascist Front of Poland Alineación oficial del equipo 'Antifascist Front of Poland' en el partido 1 - 5 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Antifascist Front of Poland Alineación oficial del equipo 'Antifascist Front of Poland' en el partido 1 - 3 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
Tiene un resultado normal 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,4 % 1,6 % 83,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antifascist Front of Poland

Goles Goles

  • 118 Minuto 55 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 55, Witold Kandyba va pentinar un córner cap al segon pal que Leon Miklas va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Andris Lēmanis de Antifa es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mateusz Wrzosek de Antifa es va emportar una amonestació al minut 91 per provocar un rival.

Imprevisibles

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Niyozbek Bakirov que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 106 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Cheikh Friki sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 13 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Miguel Antoriano de Imprevisibles va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 27. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Tomás Tortolero va augmentar l'avantatge de Imprevisibles a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mülayim Eşit de Imprevisibles l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 56 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 5 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Niyozbek Bakirov va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Jes Dinesen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Imprevisibles quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jes Dinesen va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Rūdolfs Koklītis al minut 90, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.