Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674739407

Amistoso (Int., RC) 674739407 Información oficial sobre el partido 674739407 en Hattrick

28.04.2021 10:50:00

The Martial Eagle Alineación oficial del equipo 'The Martial Eagle' en el partido 3 - 1 schmotters Alineación oficial del equipo 'schmotters' en el partido
1 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 4
1 / 1 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 0
0 / 0 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 2
0 / 0 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 2
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
1 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
43 % Posesión 45' 57 %
46 % Posesión 90' 54 %
Normal Táctica Normal
The Martial Eagle Alineación oficial del equipo 'The Martial Eagle' en el partido 3 - 1 schmotters Alineación oficial del equipo 'schmotters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Martial Eagle Alineación oficial del equipo 'The Martial Eagle' en el partido 1 - 2 schmotters Alineación oficial del equipo 'schmotters' en el partido
Tiene suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,8 % 0,4 % 91,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Martial Eagle

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gian-Reto Baracchi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 61 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Samuel Gerino va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 107, Samuel Gerino de Martial va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Tobias Schwaiger de Martial va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Martial, Alfons Vanetta, col·locà la pilota just a les mans d'en Diederik Mertens. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Martial, Mattia Rümbeli, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Thomas Bache de Martial, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Diederik Mertens en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.

schmotters

Goles Goles

  • 173 Minuto 66 (Gol por la derecha): El jugador de schmotters Tommy van Acker va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 66 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Niels Ninitte va marcar al minut 23 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 26, quan en Stan Snelders va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del schmotters que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Davey Hardy, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Wibert Martens va xutar fora per a schmotters, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Niels Ninitte de schmotters va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Tommy van Acker, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Adrian Blesi va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de schmotters i 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Brendon Chavagne xutant per a schmotters va fer anar la pilota just on la volia, però Adrian Blesi, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.