Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674730808

Amistoso (Int., RC) 674730808 Información oficial sobre el partido 674730808 en Hattrick

28.04.2021 12:25:00

Mapeins Alineación oficial del equipo 'Mapeins' en el partido 4 - 1 Fortuna MQ Alineación oficial del equipo 'Fortuna MQ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mapeins Alineación oficial del equipo 'Mapeins' en el partido 1 - 0 Fortuna MQ Alineación oficial del equipo 'Fortuna MQ' en el partido
Tiene bastante suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mapeins

Goles Goles

  • 190 Minuto 32 (Gol de falta): Al 32 minuts, El Mapeins va fer el 1-0. En Finn Stensgaard va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rafael Villafañe va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Mapeins pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rafael Villafañe va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 190 Minuto 74 (Gol de falta): En Finn Stensgaard conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 4-0

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mapeins va ser a punt de marcar al minut 14, quan el seu jugador Emanuil Irimeş va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Bayram Ghafournezhad va fer al minut 30 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Rafael Villafañe, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Ivo Něnička, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Finn Stensgaard. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Villafañe de Mapeins la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Alpsagun Malkoç de Mapeins va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Fortuna MQ

Goles Goles

  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Serafín Vildosola va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Fortuna, l'equip va recuperar la pilota al minut 49 i va contraatacar. En Adam Mantilla va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 252 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Jaylli Galmes la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Fortuna havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.