Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674729679

Amistoso (Int., RC) 674729679 Información oficial sobre el partido 674729679 en Hattrick

28.04.2021 17:25:00

e-hollando Alineación oficial del equipo 'e-hollando' en el partido 3 - 0 Drinkteam_Corp Alineación oficial del equipo 'Drinkteam_Corp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
e-hollando Alineación oficial del equipo 'e-hollando' en el partido 2 - 0 Drinkteam_Corp Alineación oficial del equipo 'Drinkteam_Corp' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

e-hollando

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els seguidors del e-hollando contenien la respiració mentre en Christiaan Brozius s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Jaapjan Bredevoort va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Marc-Marie van 't Hof de e-hollando va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aldo Escher! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marc-Marie van 't Hof va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 31 quan Bennie Bergervoet de e-hollando gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marc-Marie van 't Hof va estar a punt de sentenciar el partit al minut 32, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Bennie Bergervoet. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Txema Peláez al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jaapjan Bredevoort va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Drinkteam_Corp

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 33 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Zeger Klinkhamer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.