Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674721459

Amistoso (Int., RC) 674721459 Información oficial sobre el partido 674721459 en Hattrick

28.04.2021 12:25:00

F.C Bàak Alineación oficial del equipo 'F.C Bàak' en el partido 5 - 2 THC Pasaia Uruguay Alineación oficial del equipo 'THC Pasaia Uruguay' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Bàak Alineación oficial del equipo 'F.C Bàak' en el partido 3 - 0 THC Pasaia Uruguay Alineación oficial del equipo 'THC Pasaia Uruguay' en el partido
Tiene suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Bàak

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els jugadors del F.C Bàak amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 31, deixant Alejandro Horroalde en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Passats 72 minuts, Jaime Serrano, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. F.C Bàak es posava per davant!
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Amb 74 minuts jugats, en Roman Martin va augmentar l'avantatge de F.C Bàak a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan F.C Bàak va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jaime Serrano des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 91 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gilberto Salgado va aprofitar per marcar el 5 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 84 (Ocasión evento especial): En Gilberto Salgado, al minut 84 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Franck Lartin el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Nacho Arcenegui de F.C Bàak va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

THC Pasaia Uruguay

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): Uruguay va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 7, quan Sait Pelit, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 105 Minuto 91 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Tabaré Falcón va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Ivaylo Stoichkov va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Uruguay posava el marcador 4 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Carlos Tapin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Tapin de Uruguay va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sait Pelit.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ergi Viik de Uruguay amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.