Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674719949

Amistoso (Int.) 674719949 Información oficial sobre el partido 674719949 en Hattrick

28.04.2021 18:55:00

Starfighter Selection Alineación oficial del equipo 'Starfighter Selection' en el partido 5 - 0 F.C. Alconeti Alineación oficial del equipo 'F.C. Alconeti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Starfighter Selection Alineación oficial del equipo 'Starfighter Selection' en el partido 4 - 0 F.C. Alconeti Alineación oficial del equipo 'F.C. Alconeti' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Starfighter Selection

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Zaza bahi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Starfighter.
  • 133 Minuto 14 (Gol por la derecha): Zaza bahi va incrementar l'avantatge de Starfighter amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Starfighter va aconseguir el 3 - 0 quan Gregório Miranda Santos va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vivien Ndouma va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Starfighter va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Zaza bahi va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Vivien Ndouma, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Marco Kissiani, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 47 quan Gregório Miranda Santos de Starfighter gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Kra Koré gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Camerón va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

F.C. Alconeti

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en James Torres va rebre molts aplaudiments. Al minut 76 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Friedolin Rettinger de Alconeti va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Artur Turner de Alconeti amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.