Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674709820

Amistoso (Int.) 674709820 Información oficial sobre el partido 674709820 en Hattrick

27.04.2021 19:15:00

FC AndyOne Alineación oficial del equipo 'FC AndyOne' en el partido 2 - 2 Leckwith Lions Alineación oficial del equipo 'Leckwith Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC AndyOne Alineación oficial del equipo 'FC AndyOne' en el partido 1 - 2 Leckwith Lions Alineación oficial del equipo 'Leckwith Lions' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,4 % 3,7 % 77,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC AndyOne

Goles Goles

  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 34 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Oğuzhan Şen. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Jakub Szczyrbowski va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de AndyOne, Manuele Anzio, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.

Leckwith Lions

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Leckwith van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Derek Swan va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 162 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Àlex Codinas per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Leckwith va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jesús Getino, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Àlex Codinas va encarar al porter al 52, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Àlex Codinas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Claudio Kelemen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Es duien 66 minuts de partit jugats quan Javier Huerta va estar a punt de posar per davant a Leckwith amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Claudio Kelemen va impedir un gol cantat.