Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674709431

Amistoso (Int.) 674709431 Información oficial sobre el partido 674709431 en Hattrick

28.04.2021 12:30:00

F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido 1 - 3 SC Heuj! Alineación oficial del equipo 'SC Heuj!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido 0 - 6 SC Heuj! Alineación oficial del equipo 'SC Heuj!' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Serrejón

Goles Goles

  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Serrejón va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 39, quan Enrique Estenaga, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Serrejón van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 78, però el xut de Enrique Estenaga des de l'esquerra va sortir desviat.

SC Heuj!

Goles Goles

  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): En Wiljan Gelders va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Barend Halbertsma la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Jimmie Wolthuis que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 67 de partit va donar a Heuj! l'avantatge per 1 - 3. Barend Halbertsma en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 12 (Ocasión de falta): Freddy Oldenburger va xutar magistralment una falta al minut 12 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Barend Halbertsma quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Jimmie Wolthuis de Heuj!, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Heuj! va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Emiliano De la Sierra va desviar el xut final de Wiljan Gelders després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Heuj! va estar a punt d'empatar al 41 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Sjaak Isendoorn que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 215 Minuto 55 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Steef Bierman que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Hakan Arıca quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Emiliano De la Sierra, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Wiljan Gelders al minut 77, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Steef Bierman, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Steef Bierman va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Barend Halbertsma de Heuj! va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.