Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674705861

Amistoso 674705861 Información oficial sobre el partido 674705861 en Hattrick

28.04.2021 12:05:00

Falukillos Alineación oficial del equipo 'Falukillos  ' en el partido 8 - 0 U.D.Aragon Alineación oficial del equipo 'U.D.Aragon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Falukillos Alineación oficial del equipo 'Falukillos  ' en el partido 5 - 0 U.D.Aragon Alineación oficial del equipo 'U.D.Aragon' en el partido
Tiene bastante suerte 4.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Falukillos

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Julio César Moreno va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Falukillos, Patric Albin, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 12 (Gol por la derecha): Javier Serra va incrementar l'avantatge de Falukillos amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): En Patric Albin de Falukillos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Falukillos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Javier Serra va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Amb 26 minuts jugats, en Marcos Viyuelas va augmentar l'avantatge de Falukillos a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 130 Minuto 48 (Gol de falta): Mangoné Bianquinch va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 48 que va ampliar l'avantatge pels locals: 6 - 0.
  • 138 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): En Nery Llinas va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Affi Hammadi la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 7 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alberto Pineda es va introduir dins la defensa central al minut 68, i va aconseguir el 8 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, Alberto Pineda gairebé va marcar per a Falukillos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Juan Antonio Abril, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

U.D.Aragon

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Ali İrfan Telli de U.D.Aragon va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.