Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674705692

Amistoso (RC) 674705692 Información oficial sobre el partido 674705692 en Hattrick

28.04.2021 12:20:00

Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido 3 - 1 Los Falletits 2.0 Alineación oficial del equipo 'Los Falletits 2.0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido 0 - 1 Los Falletits 2.0 Alineación oficial del equipo 'Los Falletits 2.0' en el partido
Tiene bastante suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,5 % 2,0 % 82,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toledanakis FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): El TFC era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Benedicto Bezares va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 140 Minuto 40 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de TFC el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, José Francisco Matute va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pau Coves es va introduir dins la defensa central al minut 43, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TFC va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Irular Mallabiarrena va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Vladimir Dukhin de TFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Los Falletits 2.0

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Falletits va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Vsevolod Veremeev va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): Claudi Arjalaguer hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Vsevolod Veremeev havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.