Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674702353

Amistoso 674702353 Información oficial sobre el partido 674702353 en Hattrick

28.04.2021 12:05:00

Balan Lovers CF Alineación oficial del equipo 'Balan Lovers CF' en el partido 0 - 7 Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Balan Lovers CF Alineación oficial del equipo 'Balan Lovers CF' en el partido 0 - 9 Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balan Lovers CF

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kasper Dejonghe de Lovers es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Samuel Zahálka de Lovers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Rossano Mida de Lovers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Club Esportiu MALLORCA

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 14, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Salvador Marín es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 184 Minuto 32 (Gol de penalti): Al minut 32 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Mallorca, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Elpidio Pianu va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Zemir Drvendžija va augmentar l'avantatge de Mallorca a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Alejandro Viedes va aprofitar un error defensiu al minut 40, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Mallorca.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Dino Pando va augmentar l'avantatge de Mallorca a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al 60 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Mallorca augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Christian 'Mago' Bonnaventure es rifés el porter i marqués el 0 - 6.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ghazanfar Savadkouhi de Mallorca l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 90 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, el Mallorca va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Elpidio Pianu s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alejandro Viedes es va quedar sol davant del porter, al minut 76. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.