Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674700096

Amistoso (Int.) 674700096 Información oficial sobre el partido 674700096 en Hattrick

24.04.2021 14:00:00

flipiton Alineación oficial del equipo 'flipiton' en el partido 3 - 2 Real Transformers Alineación oficial del equipo 'Real Transformers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
flipiton Alineación oficial del equipo 'flipiton' en el partido 4 - 0 Real Transformers Alineación oficial del equipo 'Real Transformers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

flipiton

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al flipiton una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Bilal Ettaghi, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 39.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): flipiton, atacant per l'esquerra al minut 47, va aprofitar el magnífic llançament de Miquel Cambra per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els seguidors del flipiton contenien la respiració mentre en Perico Troya Lopez-Sor s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Heriberto María del flipiton ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Giuseppe Bicchielli haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a flipiton al minut 35.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Alontso Maruri de flipiton va intentar batre la porteria rival al minut 38 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de flipiton a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Perico Troya Lopez-Sor va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Real Transformers

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 32, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Antonio Narcisi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 163 Minuto 67 (Gol por la derecha): El jugador visitant Antonio Narcisi va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 67 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Francesco Sanzeni va rematar amb l'empenya exterior desviat.