Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674698419

Amistoso (Int., RC) 674698419 Información oficial sobre el partido 674698419 en Hattrick

24.04.2021 14:00:00

Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 4 - 0 FC Banicja Kraków Alineación oficial del equipo 'FC Banicja Kraków' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 5 - 0 FC Banicja Kraków Alineación oficial del equipo 'FC Banicja Kraków' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Snow_Kids

Goles Goles

  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Snow_Kids va posar-se per davant 1 - 0 al minut 30, quan Samuele Costamagna va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Veljko Vinčić es va introduir dins la defensa central al minut 35, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Snow_Kids va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Omar Mazali va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Daantje Frerichs va incrementar l'avantatge de Snow_Kids amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Veljko Vinčić va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Dylan Nohotai va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Snow_Kids.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Octavian-Mircea Holoştencu al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Roland Elek va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Roland Elek es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mikael Grönman. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 90 quan Veljko Vinčić de Snow_Kids gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

FC Banicja Kraków

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Banicja van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Maciej Sadłowski va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 215 Minuto 91 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Paweł Gajdecki que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maciej Sadłowski de Banicja va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.