Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674696541

Amistoso (Int.) 674696541 Información oficial sobre el partido 674696541 en Hattrick

24.04.2021 14:00:00

Soccer City Athletics Alineación oficial del equipo 'Soccer City Athletics' en el partido 5 - 0 MacAulays Saints Alineación oficial del equipo 'MacAulays Saints' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Soccer City Athletics Alineación oficial del equipo 'Soccer City Athletics' en el partido 3 - 0 MacAulays Saints Alineación oficial del equipo 'MacAulays Saints' en el partido
Tiene suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soccer City Athletics

Goles Goles

  • 120 Minuto 7 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Dejan Majtanović al minut 7, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Athletics i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 8 (Gol por la derecha): Olof Holling va incrementar l'avantatge de Athletics amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 14 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Athletics va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Oscar Davis des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Athletics va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Dejan Majtanović va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Fridolin Sommers es va introduir dins la defensa central al minut 63, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Bertomeu Marcet va estar a punt de sentenciar el partit al minut 55, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Bertomeu Marcet. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Olof Holling de Athletics es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fridolin Sommers es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

MacAulays Saints

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MacAulays va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Miles Malpass va sortir per sobre el travesser.