Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674694716

Amistoso (Int., RC) 674694716 Información oficial sobre el partido 674694716 en Hattrick

24.04.2021 10:00:00

Vulturii Carpatilor Alineación oficial del equipo 'Vulturii Carpatilor' en el partido 1 - 2 Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vulturii Carpatilor Alineación oficial del equipo 'Vulturii Carpatilor' en el partido 2 - 0 Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vulturii Carpatilor

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Vado Silva, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Vulturii se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 33.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Iulian Panţu del Vulturii ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Donald Fierro una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Paweł Wrzesień va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): En Enrico Cantoni va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Vulturii se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 94 (Ocasión por el centro): Al minut 94 el Vulturii va posar setge sobre la defensa central visitant però en Donald Fierro no va estar gens encertat.

Stormclaws

Goles Goles

  • 140 Minuto 82 (Gol de contra de falta): El porter de Stormclaws va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Józef Tylicki va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 143 Minuto 93 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Stormclaws eren letals, i Amin Khatibi va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): El Stormclaws va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 6, però en Sampsa Kärkäs va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 113 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Stormclaws, l'equip va recuperar la pilota al minut 113 i va contraatacar. En Sampsa Kärkäs va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Sampsa Kärkäs de Stormclaws va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 114 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Sampsa Kärkäs de Stormclaws per doble groga al minut 114.