Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674684167

Amistoso (Int., RC) 674684167 Información oficial sobre el partido 674684167 en Hattrick

24.04.2021 14:00:00

la pelota Alineación oficial del equipo 'la pelota' en el partido 6 - 2 Stoka PVO Alineación oficial del equipo 'Stoka PVO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
la pelota Alineación oficial del equipo 'la pelota' en el partido 5 - 1 Stoka PVO Alineación oficial del equipo 'Stoka PVO' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la pelota

Goles Goles

  • 112 Minuto 7 (Gol por la izquierda): pelota equilibrava la balança al minut 7. En Alex Freeman, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 18 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de pelota. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Otto Laduron xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Luciano Chiusso va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): pelota va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Tesifonte Aparisi Miralles va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Otto Laduron, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a pelota.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Roman Wszelak es va introduir dins la defensa central al minut 60, i va aconseguir el 6 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El pelota ho intentava per la dreta per mitjà de Antonio Risaliti, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Abdul Kasaballi al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Antonio Risaliti va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Stoka PVO

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): Hektor Sekiraqa va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Stoka, Ljubiša Radošević, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 153 Minuto 27 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Stoka seguien lluitant fins al final. Al minut 27, fruit d'aquests esforços, Renzo Scattina va marcar el 4 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.