Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674682009

Amistoso (Int., RC) 674682009 Información oficial sobre el partido 674682009 en Hattrick

25.04.2021 10:15:00

Fanipol Alineación oficial del equipo 'Fanipol' en el partido 3 - 0 Papanatas CF Alineación oficial del equipo 'Papanatas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fanipol Alineación oficial del equipo 'Fanipol' en el partido 4 - 0 Papanatas CF Alineación oficial del equipo 'Papanatas CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fanipol

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 els aficionats van embogir quan en Danila Zinouka va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Fanipol.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Fanipol va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Danila Zinouka va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Fanipol a 3 - 0. David da Cunha va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Danila Zinouka del Fanipol ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Al minut 14, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Fanipol va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Danila Zinouka va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El jugador local Artem Nedospasov per poc que no incrementa el marcador al minut 55. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rafael Carlés va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Danila Zinouka una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Rafael Carlés va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vilmos Mártha. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ronald Koprek de Fanipol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Papanatas CF

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 4 minuts de joc, Alexandru Mirancea semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Olimpio Romero de Papanatas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.