Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674679956

Amistoso 674679956 Información oficial sobre el partido 674679956 en Hattrick

24.04.2021 14:00:00

Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido 6 - 0 Dynamo de Bicicleta Alineación oficial del equipo 'Dynamo de Bicicleta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido 9 - 0 Dynamo de Bicicleta Alineación oficial del equipo 'Dynamo de Bicicleta' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Abrera Rangers

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 13 gràcies a la jugada de Salómon Erlendsson, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Amb 26 minuts jugats, en Atanas Dragiev va augmentar l'avantatge de Rangers a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 143 Minuto 53 (Gol de contra por la derecha): Miguel Camus va marcar al minut 53 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 0.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Rangers va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Salómon Erlendsson va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Rangers va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Relja Koturović des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Iván Hereñozu, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a Rangers.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Besart Muriqi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Besart Muriqi de Rangers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Dynamo de Bicicleta

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 18 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 18 en Silban Usarbarrena ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Altxu Artazkotz el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.