Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674677383

Amistoso (Int.) 674677383 Información oficial sobre el partido 674677383 en Hattrick

24.04.2021 12:00:00

Manfredonia AR Alineación oficial del equipo 'Manfredonia AR' en el partido 5 - 0 AT. MILA Alineación oficial del equipo 'AT. MILA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Manfredonia AR Alineación oficial del equipo 'Manfredonia AR' en el partido 2 - 0 AT. MILA Alineación oficial del equipo 'AT. MILA' en el partido
Tiene bastante suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manfredonia AR

Goles Goles

  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): Corria el minut 18, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Manfredonia s'avançava en el marcador després que en Marino Cerullo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 130 Minuto 31 (Gol de falta): Als 31 minuts, Marino Cerullo va ampliar l'avantatge de Manfredonia amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Hubert Lehtmets de Manfredonia va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 134 Minuto 69 (Gol de penalti): Manfredonia va obtenir un penal al minut 69, que va llançar a la perfecció Marino Cerullo. 4 - 0 a favor dels locals.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Manfredonia van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Hubert Lehtmets va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 11 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Zigza Zahrawi va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 53 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Mickey MacBreen va fer al minut 53 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Hubert Lehtmets, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pascal Roux de Manfredonia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gino Fank de Manfredonia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AT. MILA

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MILA, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Luis Arcenegui va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.