Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674665196

Amistoso (Int.) 674665196 Información oficial sobre el partido 674665196 en Hattrick

25.04.2021 18:55:00

Starfighter Selection Alineación oficial del equipo 'Starfighter Selection' en el partido 4 - 1 F.C. Alconeti Alineación oficial del equipo 'F.C. Alconeti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Starfighter Selection Alineación oficial del equipo 'Starfighter Selection' en el partido 6 - 0 F.C. Alconeti Alineación oficial del equipo 'F.C. Alconeti' en el partido
Tiene mala suerte 5.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Starfighter Selection

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Salomon Djenko de Starfighter aconseguir un gol al minut 15 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Starfighter pel centre va donar un gran resultat: el gol de Agostino Fernández va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Salomon Djenko, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Starfighter.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Urmat Arinbayev es va introduir dins la defensa central al minut 72, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Starfighter van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Kudyauku Msimanga, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Hannes Edenhofer va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 es va veure una gran oportunitat per a Starfighter per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Salomon Djenko, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Passaven 59 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gregório Miranda Santos va rematar alt.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local Salomon Djenko per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però İsmail Alptuğ va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Gregório Miranda Santos, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jóan Petur Eiriksfoss.

F.C. Alconeti

Goles Goles

  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Hj Norul bin Mohammad estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Elmo Antonio Barradas va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 1 al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Attilio Mazzalai va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Hj Norul bin Mohammad aquest no va estar a l'altura.