Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674656637

Amistoso 674656637 Información oficial sobre el partido 674656637 en Hattrick

24.04.2021 14:00:00

Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido 3 - 5 At. Vilasanes Alineación oficial del equipo 'At. Vilasanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido 2 - 9 At. Vilasanes Alineación oficial del equipo 'At. Vilasanes' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club Esportiu MALLORCA

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador Florin Vicaş de Mallorca, després de 6 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Nguyễn Văn Trừ va donar a Mallorca un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Luis 'Cabeza Dura' Ruiz ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Mallorca es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 50 (Ocasión de falta): En Ignacio Quintero es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tarquinio Cenacchi.
  • 512 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Tarquinio Cenacchi de Mallorca per doble groga al minut 58.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis 'Cabeza Dura' Ruiz de Mallorca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

At. Vilasanes

Goles Goles

  • 161 Minuto 12 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Valentín Zambrano que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 43 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Lucas García-Mesa de Vilasanes marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 161 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 en Salvador Lira va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Lois Lois quedar desmarcat i marcar per a Vilasanes al minut 76. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, Vilasanes va augmentar el seu avantatge a 3 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Noé Pinto Antunes.