Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674613853

Promoción 674613853 Información oficial sobre el partido 674613853 en Hattrick

24.04.2021 14:00:00

tarrossos Alineación oficial del equipo 'tarrossos' en el partido 2 - 1 Delgadito plantar CF Alineación oficial del equipo 'Delgadito plantar CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tarrossos Alineación oficial del equipo 'tarrossos' en el partido 0 - 1 Delgadito plantar CF Alineación oficial del equipo 'Delgadito plantar CF' en el partido
Tiene suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tarrossos

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): En Moris Gastaldi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al tarrossos, un peu providencial d'en Ville Vee va situar el 1-0 al panell digital.
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): Ville Vee va marcar al minut 74 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Bogdan-Lucian Oţescu va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de tarrossos.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del tarrossos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sergio Farías, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 52 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Moris Gastaldi va estar a punt d'avançar els locals al minut 64 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de tarrossos, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Rodrigo Piròli va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): Bogdan-Lucian Oţescu hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Lachlan Stephen havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Delgadito plantar CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): Als 14 minuts de partit, Francesco Davide Demos de Delgadito va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Delgadito va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juanma Valdenebro va desviar el xut final de Francesco Davide Demos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 51, quan en Toni Pirez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pier Giovanni Marchetta que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Sławomir Więckowski de Delgadito, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 73, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Delgadito va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Francesco Davide Demos es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.