Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674613830

Promoción 674613830 Información oficial sobre el partido 674613830 en Hattrick

24.04.2021 14:00:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido 3 - 1 YUFOR QUINTANAR Alineación oficial del equipo 'YUFOR QUINTANAR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido 6 - 0 YUFOR QUINTANAR Alineación oficial del equipo 'YUFOR QUINTANAR' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Casas Bajas F.S

Goles Goles

 • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Adrian Wunsch de Casas aconseguir un gol al minut 23 que posava per davant els locals: 1 - 0.
 • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Casas va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 38 Waldemar Łechtański va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
 • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Casas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Lenos Ermionis des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

 • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Umberto Grieco es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
 • 230 Minuto 53 (Ocasión de falta): Angel Merino va sorprendre Nicolas Dejean amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
 • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Umberto Grieco va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

 • 514 Minuto 17 (Tarjeta roja directa): Al minut 17, Silvio Šeks de Casas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
 • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Philipp Ramseier es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
 • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Angel Merino de Casas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

YUFOR QUINTANAR

Goles Goles

 • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de QUINTANAR va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Liviu Barbu, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Liviu Barbu de QUINTANAR es va guanyar la targeta groga merescudament.
 • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Camporrells de QUINTANAR va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.