Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674613805

Promoción 674613805 Información oficial sobre el partido 674613805 en Hattrick

24.04.2021 14:00:00

Juayua Alineación oficial del equipo 'Juayua' en el partido 1 - 3 cangrejo veloz Alineación oficial del equipo 'cangrejo veloz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Juayua Alineación oficial del equipo 'Juayua' en el partido 2 - 0 cangrejo veloz Alineación oficial del equipo 'cangrejo veloz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juayua

Goles Goles

  • 118 Minuto 55 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 55, Ingolf Burggraf va pentinar un córner cap al segon pal que Oğuz Oruk va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 31 minuts, en Ionuţ David no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Ionuţ David de Juayua va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 68, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Björne Öhblom de Juayua va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

cangrejo veloz

Goles Goles

  • 106 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ján Eliška sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 9 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.
  • 136 Minuto 32 (Gol evento especial inexperiencia rival): Simo Vähä-Herttua va deixar patent la seva inexperiència al minut 32, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Pavel Skuratovskiy va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 2 per a cangrejo.
  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): En Casto Cabarcos va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): cangrejo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ján Eliška va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Álex Codes va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de cangrejo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.