Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674613785

Promoción 674613785 Información oficial sobre el partido 674613785 en Hattrick

24.04.2021 14:00:00

Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 5 - 0 Los Tristones Alineación oficial del equipo 'Los Tristones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 6 - 0 Los Tristones Alineación oficial del equipo 'Los Tristones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Periquito

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Periquito va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Shauli Merin va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Albert Cornadó, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Periquito.
  • 130 Minuto 80 (Gol de falta): Al minut 80 en Albert Cornadó va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Shauli Merin arribés a peus de Eliezer Horen, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Periquito el 4 - 0.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Eliezer Horen de Periquito va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Martial Jean-Jacques del Periquito ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Periquito per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Albert Cornadó, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Los Tristones

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Tristones va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Jesús Sáenz Aragón va quedar-se sol davant el porter Enric Alegre, però aquest va poder aturar el xut.