Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674613781

Promoción 674613781 Información oficial sobre el partido 674613781 en Hattrick

24.04.2021 14:00:00

Torones Alineación oficial del equipo 'Torones' en el partido 5 - 1 S.D. Bierzo Alineación oficial del equipo 'S.D. Bierzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Torones Alineación oficial del equipo 'Torones' en el partido 4 - 1 S.D. Bierzo Alineación oficial del equipo 'S.D. Bierzo' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torones

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Torones contenien la respiració mentre en Javier Ostos Pérez s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Gabriel Morel va anar directament als peus de Javier Ostos Pérez que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Amb 80 minuts jugats, en Javier Ostos Pérez va augmentar l'avantatge de Torones a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Torones va aconseguir el 4 - 1 quan Javier Ostos Pérez va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Torones va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Christoph Michael Neske va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Torones va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gabriel Morel, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

S.D. Bierzo

Goles Goles

  • 163 Minuto 14 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 14 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Sören Jäger marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Nicu Dolhascu quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Štěpán Častulík que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 225 Minuto 55 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Josep Xavier Sorribas va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sören Jäger de Bierzo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Sánchez Zorrilla de Bierzo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nicu Dolhascu.