Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674613741

Promoción 674613741 Información oficial sobre el partido 674613741 en Hattrick

24.04.2021 14:00:00

Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido 1 - 0 CAÑAVERUELAS F.C. Alineación oficial del equipo 'CAÑAVERUELAS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido 2 - 1 CAÑAVERUELAS F.C. Alineación oficial del equipo 'CAÑAVERUELAS F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,6 % 19,4 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Meshitos FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 33 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Szymon Wroniszewski sempre és una garantia. Al minut 33, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company 蔡 (Cai) 項英 (Xiangying) marcar el 1 - 0 per al Meshitos.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Köbi Schmutz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Meshitos.
  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Szymon Wroniszewski va fer al minut 19 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Köbi Schmutz, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Alan Ellul Bonici una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Hadi Gorgani va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Ramis Mutallapov gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hadi Gorgani va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): Meshitos va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Aristides Sousa Rodrigues va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Chaime Meneses de Meshitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Szymon Wroniszewski de Meshitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

CAÑAVERUELAS F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Jean-Philippe Terrien sol davant la porteria al minut 64, però la seva rematada va ser molt fluixa.