Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674613736

Promoción 674613736 Información oficial sobre el partido 674613736 en Hattrick

24.04.2021 14:00:00

PIPITA Alineación oficial del equipo 'PIPITA' en el partido 6 - 7 Lobos de Arangul Alineación oficial del equipo 'Lobos de Arangul' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PIPITA Alineación oficial del equipo 'PIPITA' en el partido 3 - 1 Lobos de Arangul Alineación oficial del equipo 'Lobos de Arangul' en el partido
Tiene bastante suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PIPITA

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Anton Thyge, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. PIPITA es posava per davant!
  • 116 Minuto 49 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Anton Thyge sempre és una garantia. Al minut 49, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Pepelu Luengo marcar el 2 - 0 per al PIPITA.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Antonio David Pardo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): PIPITA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 89 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José Daniel Ribera ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Saúl Ramírez de León de PIPITA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Pepelu Luengo de PIPITA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Román Santos en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Carlos Saura Macías, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Román Santos va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de PIPITA i 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de PIPITA, Eduardo Castañy, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Cornelio Torres va clavar el 5 - 4 per a PIPITA amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Saúl Ramírez de León va xutar fora per a PIPITA, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Antonio David Pardo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a PIPITA.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat José Daniel Ribera xutant per a PIPITA va fer anar la pilota just on la volia, però Román Santos, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Lobos de Arangul

Goles Goles

  • 151 Minuto 55 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 55 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Lorenzo Emerson.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Lobos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jacek Mielcarek va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 9, en un 1 contra 1 amb el porter, però Alejandro García de Barbón va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Lorenzo Emerson des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Jacek Mielcarek per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 34, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Jacek Mielcarek va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Lobos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 114 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Pedro Ignacio de la Sierra va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Lorenzo Emerson anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Lobos.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Lobos Patrik Wik no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alejandro García de Barbón es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Lobos Josep Jové va intentar enganyar Alejandro García de Barbón amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Pedro Ignacio de la Sierra de Lobos anava molt fort i col·locat però Alejandro García de Barbón no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Román Santos va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Lobos Víctor Ribes no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alejandro García de Barbón es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Lobos, Jacek Mielcarek, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 7 al marcador.