Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674613678

Promoción 674613678 Información oficial sobre el partido 674613678 en Hattrick

24.04.2021 14:00:00

Mapeins Alineación oficial del equipo 'Mapeins' en el partido 4 - 1 Melosones Alineación oficial del equipo 'Melosones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mapeins Alineación oficial del equipo 'Mapeins' en el partido 4 - 0 Melosones Alineación oficial del equipo 'Melosones' en el partido
Tiene un resultado normal 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mapeins

Goles Goles

  • 190 Minuto 27 (Gol de falta): Al 27 minuts, El Mapeins va fer el 1-0. En Ivo Něnička va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 69 minuts, el tirador de faltes del Mapeins va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Hussain Al-Naimi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Idi Masaba es va introduir dins la defensa central al minut 74, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Idi Masaba, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): En Nelson Pradana es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): Amb 13 minuts disputats, Nelson Pradana gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Alex Lacatena va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Mapeins va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Mauro Serrano Lázaro va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alex Lacatena al minut 71 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Hamza Kastalović va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rafael Villafañe va estar a punt de sentenciar el partit al minut 87, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jóhannes Erlingsson de Mapeins amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Villafañe de Mapeins va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Melosones

Goles Goles

  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador visitant Krzysztof Gora va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 29 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 25, quan en Holger Koechlin va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Pere Filella va entorpir al marcador d'en Holger Koechlin per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jaime de la Calle va fer al minut 86 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Sabas Villagarcía, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.