Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674613557

Promoción 674613557 Información oficial sobre el partido 674613557 en Hattrick

24.04.2021 14:00:00

Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido 9 - 10 Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido 3 - 1 Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,8 % 4,2 % 19,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toledanakis FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Passats 21 minuts, Grégoir Epandi, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. TFC es posava per davant!
  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a TFC va ser Grégoir Epandi.
  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): Juan Mendia va donar a TFC un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 113 Minuto 112 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Ignacio González-Alegre de TFC va aconseguir igualar el partit al minut 112, davant l'alegria dels aficionats: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a TFC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Andriy Onishenko, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): Grégoir Epandi va sorprendre Kurt Vance amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Èric Genebriera va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): En Osvaldo Centrella no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Kurt Vance encara el va fer més i el marcador va situar-se 6 - 5 per a TFC.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de TFC Grégoir Epandi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Kurt Vance es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 6.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Josep Robert de TFC, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Kurt Vance en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 7.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de TFC Ignacio González-Alegre no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Kurt Vance es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 9 - 8.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Antonio Vasto xutant per a TFC va fer anar la pilota just on la volia, però Kurt Vance, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Crapulas Despistaos FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador visitant Igarki Alangokotxea va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 33 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 162 Minuto 56 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 56, quan Angelo Ruiz Moreno va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Titus Bunea per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 171 Minuto 107 (Gol por el centro): En Yiannakis Achladis donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 107 el marcador reflectia el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Savaş Yiğit de Despistaos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Marewan Haji va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Igarki Alangokotxea quasi aconsegueix empatar per Despistaos al minut 32, però Dácio Bermudez va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Tom Turdó que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): Al minut 103, un refús desafortunat de Dácio Bermudez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Savaş Yiğit no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 106, quan en Savaş Yiğit va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tom Turdó de Despistaos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Heino Ott de Despistaos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dácio Bermudez en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Igarki Alangokotxea anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Despistaos.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Despistaos, Angelo Ruiz Moreno, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 7 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Savaş Yiğit va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 8.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Titus Bunea va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 9 - 9.
  • 055 Minuto 132 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Marewan Haji va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Despistaos a la tanda de penals: 9 - 10!