Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 674613448

Promoción 674613448 Información oficial sobre el partido 674613448 en Hattrick

24.04.2021 14:00:00

CÒDOL SALT Alineación oficial del equipo 'CÒDOL SALT' en el partido 0 - 1 Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CÒDOL SALT Alineación oficial del equipo 'CÒDOL SALT' en el partido 1 - 2 Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,7 % 9,0 % 68,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CÒDOL SALT

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ellis Howland va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): CÒDOL per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Heriberto Delgado va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lev Nalivayko va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant César Egoabil va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 240 Minuto 50 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de CÒDOL van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 50 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Sergio Dushku, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Christen Niemann! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Christen Niemann va estar a punt d'empatar per a CÒDOL quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però César Egoabil va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Asen Slavkov de CÒDOL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Birras People

Goles Goles

  • 173 Minuto 67 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Pau Povill va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Rafael Canterelles de Birras, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Ulrich Gabriel Ndjodo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Es duien 49 minuts de partit jugats quan Rafael Canterelles va estar a punt de posar per davant a Birras amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Víctor Copoví va impedir un gol cantat.
  • 206 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Warwick Edgeworth que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pau Povill després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Víctor Copoví va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Pau Povill de Birras va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Sergio Echezarreta de Birras va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.